σαλέπι

Σαλέπι χωρίς ζάχαρη

Σαλέπι χωρίς ζάχαρη

σαλέπι χωρίς ζάχαρη

Απολαύστε σαλέπι χωρίς ζάχαρη. Ένα ρόφημα που μόνο καλό κάνει χωρίς ζάχαρη, δυνατή γέυση σαλεπιού. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Η εταιρεία Σαλέπι Σαλονίκης παίρνει την πρώτη ύλη και δημιουργεί το έτοιμο ρόφημα σαλέπι με παραδοσιακή  οικογενειακή συνταγή που κρατά απο τα βάθη της Ανατολής.

Το σαλέπι χωρίς ζάχαρη υπάρχει σε συσκευασία των 80 γραμμαρίων για προσωπική χρήση, και σε συσκευασίες χονδρικής 500 γραμμαρίων, ενός κιλου για καταστήματα πώλησης ροφημάτων.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη αποδοχή σας για το προιόν μας,  μεγαλώνουμε την ποικιλία μας και προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας περισσότερες επιλογές σε Σαλέπι Σαλονίκης χωρίς ζάχαρη. Αυτές είναι σαλέπι καραμέλα χωρις ζάχαρη και σαλέπι βανίλια χωρις ζάχαρη. Μηδενικές θερμίδες, απόλυτη γεύση.

Σαλέπι Σαλονίκης

 

Σαλέπι βανίλια χωρίς ζάχαρη – Συσκευασίες Χονδικής

Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα μας σε συσκευασίες χονδρικής των 500γρ. και 1000γρ. σε όλες τις γεύσεις, σε βαζάκια των 125 γρ. για όλες τις γεύσεις με ζάχαρη και σε βαζάκι 80 γρ. σε όλες τις γεύσεις χωρίς ζάχαρη με μηδενικές σχεδόν θερμιδες. Σε κουτί που περιέχει 40 φακελάκια των 12 γρ.

Αποστέλλουμε τα προιόντα μας, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατόπιν συνεννοήσεως.

Για ενημέρωση στις τιμές χονδρικής πατήστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Τα προιόντα μας είναι:

Σαλέπι με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή

Χωρίς ζάχαρη για τους λάτρες της δυνατής γεύσης

Καραμέλα

Βανίλια

Καραμέλα χωρίς ζάχαρη

Βανίλια χωρίς ζάχαρη

Υπευθυμίζουμε στους πελάτες μας οτι κατέχουμε πιστοποίηση ISO 22000 και εφαρμόζουμε τις αρχές συστήματος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων  HACCP

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 852/2004 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η εφαρμογή του HACCP έγινε υποχρεωτική για τις χώρες της Ε.Ε. σύμφωνα με την οδηγία 93/43/ΕΟΚ. Η εφαρμογή του συστήματος  HACCP είναι υποχρεωτική σε κάθε επιχείρηση τροφίμων και ποτών, είτε εμπορική, είτε μεταποιητική, και εφαρμόζεται, αρχής γενομένης από τις μεγαλύτερες. Η οδηγία 93/43 αντικαταστάθηκε από τον κανονισμό της Ε.Ε. 852/2004. Κατά τον κανονισμό είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν HACCP όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες ασχολούνται με τρόφιμα, εμπορικές, μεταποιητικές κ.λ.π.

Σαλέπι Σαλονίκης